Vila-real: Vila-real diu 's' a paralitzar l'Els Cela


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196759_122337/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 25-11-2020
Vila-real diu 's' a paralitzar l'Els Cela

Vila-real ha dit 's' a paralitzar la Llei Cela. Ha sigut grcies a l'abstenci del PSOE i als vots a favor del PP i Ciutadans. Per contra, Comproms i Podemos s'han posicionat a favor de la Llei Cela i, per tant, s'han oposat al fet que la moci tirara avant.

El Partit Popular de Vila-real ha aconseguit que el ple municipal defense la llibertat educativa i que les famlies de la localitat puguen continuar triant l'educaci que volen per als seus fills. La moci que ha presentat el PP ha sigut aprovada malgrat l'abstenci del PSOE i la negativa de Comproms i Podemos.

Tal com ha explicat l'edil del PP, Adrin Casab, malgrat que alguns es posen de perfil davant els atacs del Govern, des del Partit Popular defensem alt i clar la llibertat de les famlies de Vila-real per a triar centre educatiu, el model que volen per als seus fills, la defensa del castell i el valenci, i, sobretot, la defensa de l'educaci especial.

Des del PP consideren que hem de demanar clarament al Govern que no pot atropellar els drets dels espanyols per a imposar una ideologia a travs de l'educaci. Casab ha recordat que volem un futur millor per a l'educaci, una excellncia per a la comunitat educativa i per als alumnes i sobretot defensar la llibertat, al mateix temps que ha recordat que la llei impulsada pel PSOE no recull cap de les necessitats que t la comunitat educativa.

En un altre ordre de coses, el PP ha lamentat que l'equip de govern haja tombat la proposta popular a favor dels autnoms. s una mala notcia que el PSOE no haja volgut donar suport a la posada en marxa d'un paquet de mesures a favor dels autnoms, amb rebaixes d'impostos i incentius fiscals, lamenta *Casab qui critica que el Govern aprofite la pandmia per a pujar la taxa d'autnoms i per a augmentar la recaptaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana