Xilxes: Comproms es felicita per ja existir data dexecuci per a les obres de canalitzaci de les aiges residuals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190513_116903/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-11-2019
Comproms es felicita per ja existir data dexecuci per a les obres de canalitzaci de les aiges residuals

Un dels projectes en el que lexregidor de Comproms a lajuntament de Xilxes, Sergi Alejos va estar ms implicat durant la legislatura passava va ser precisament aconseguir la implicaci de la Diputaci de Castell, de la Conselleria de Medi Ambient i de lempresa pblica EPSAR.

I s que han sigut vora una desena de reunions les dutes a terme per Alejos per tal dexplicar i convncer de la necessitat dactuar a les administracions que compten amb recursos i capacitat per poder fer-ho. Des de reunions en el grup Comproms de la Diputaci, a la Secretaria Autonmica, passant per vries Direccions Generals i la Gerncia i serveis jurdics de lempresa pblica EPSAR.

I s que, un projecte daquesta envergadura amb un pressupost que ronda el mili deuros, requereix de molt de treball, constncia i impuls.

Al comenar la legislatura del 2015, els tcnics de lajuntament van ficar en coneixement de lexregidor de Medi Ambient i actual portaveu de Comproms Xilxes, aquesta gran problemtica venal i ambiental. Des daquell moment es va convertir en una de les nostres prioritats dins de lEquip de Govern explica Alejos.

I fruit de moltes reunions tcniques i poltiques, el que fins fa poc havia estat incls motiu de burla per diferents forces poltiques com si duna broma es tractara, va ser el germen de la substituci que actualment sest licitant de la conducci daigua potable a la platja de Xilxes i de la imminent substituci de la canalitzaci de les aiges fecals i les seues bombes dimpulsi.

Aquesta voluntat est clarament recollida tant als pressupostos de la Generalitat com a la prpia resposta que la Consellera de Medi Ambient Mireia Moll ha facilitat a Comproms per Xilxes.

La vocaci de servei pblic que t Comproms ha servit per impulsar un projecte que ni estava ni se lesperava. Quan finalitzen totes les obres, el poble de Xilxes comptar amb una xarxa daigua potable i residuals entre el poble i la mar totalment nova, aix com un vial que si el nou equip de govern continua amb la idea projectada, es podr convertir en una connexi per a vianants entre els dos nuclis, facilitant aix la cohesi territorial del municipi, proposta que Comproms portava al seu programa electoral.

Que ara estem fora de lajuntament no vol dir que no continuem treballant per millorar la vida de les nostres venes i vens, al mateix temps que fem una oposici responsable Conclou Alejos.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana