Burriana: Villa Romana Sant Gregori (III): 'Vos agrada el jaciment de pap'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198214_123563/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198214_123563/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-06-2021
Villa Romana Sant Gregori (III): 'Vos agrada el jaciment de pap'

Golf Sant Gregori pareix que no para de mostrar semblances amb l'aeroport de Castell. Coincidncies que van ms enll d'aquell punt en el plec de condicions per a la urbanitzaci dels 2,5 milions de metres quadrats de Golf Sant Gregori en el qual deia que, "en cas d'empat, *Aerocas decidir".

I s que, segons pareix, tots dos van tindre una assistncia jurdica similar. Com tamb va coincidir l'empresa adjudicatria de totes dues obres -a Sant Gregori, una UTE amb una filial-, i fins i tot la persona de confiana de la constructora de *Aerocas, tamb ho s ara d'Urbanitzadora Golf Sant Gregori.

L'ltima, la frase que va escoltar un ve fa uns diumenges al mat. All va acudir una famlia, assegura aquest ve i propietari de terrenys en Golf Sant Gregori, veient les restes arqueolgiques de la vila romana que estan eixint a la llum, li va dir el pare als seus fills: "us agrada el jaciment del pap". Una frase que b recorda al 'aeroport de l'avi'.

De moment, la vila romana s l'nica cosa digna d'admirar en el PAI en el qual la gran nota predominant s un fronds verd multicolor procedent de les herbes, arbres i arbustos, en lloc del marr dels moviments de terra que ja haurien de veure's desprs de quasi mig any de 'obres'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana