Castelló: CEEI Castelló acollirà el Programa d'Aceleració de Startups EOI


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213109_134572/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-09-2023
CEEI Castelló acollirà el Programa d'Aceleració de Startups EOI

El CEEI Castelló llança la primera edició del Programa d'Aceleració de Startups EOI by Innsomnia. En col·laboració amb l'empresa experta en l'acceleració de startups Innsomnia, el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló realitzarà en les seues instal·lacions un programa enfocat a l'obtenció dels coneixements i eines necessàries per a fer créixer i escalar un negoci.

Aquesta edició té una duració de cinc mesos i es divideix en 50 hores de formació grupal, distribuïdes en deu tallers-workshops, i altres 40 hores dedicades a les mentoritzacions personalitzades, one-to-one, de manera virtual amb mentors de primer de nivell. A més, el programa ofereix connexió amb inversors, networking i assistència a esdeveniments exclusius, ajuda en l'accés a finançament i inversió, i proporciona accés a programes d'internacionalització.

Les inscripcions estan obertes des del passat 5 de setembre, pots consultar tota la informació en el següent enllaç: https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=30282.

Els requisits per a accedir a l'acceleració són: ser un autònom o una empresa innovadora situada a Castelló amb menys de cinc anys des de la seua constitució. En el cas d'empreses de sectors com la indústria, la biotecnologia o l'energia es demanen els mateixos requisits, però amb menys de set anys des de la seua fundació.

El programa abordarà temes com l'accés a xarxes internacionals de talent i negoci i ensenyarà les eines empresarials de presa de decisions estratègiques més avançades en aquests moments i que més impacte estan tenint en els sectors productius. A més ofereix als participants el primer simulador d'ajudes públiques per conèixer en cada moment la finançament pública a la qual poden accedir acompanyats en tot el procés de tramitació i gestió de les subvencions per part d'un equip de consultors.

En finalitzar, les startups que millor hagen superat el programa d'acceleració tindran accés a The Talent Route, la primera xarxa d'acceleradores i hubs d'innovació que connecta Europa, LATAM i Àsia. I totes les que el finalitzen podran optar a una beca remunerada amb fins a 6.000 euros per a realitzar intercanvis en startups o emprenedors d'un altre país de la UE gràcies al programa europeu Erasmus per a Joves Emprenedors.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana