Castelló: Més d'una vintena d'empreses presenten la seua candidatura als Premis Faro 2024


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222774_140818/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-02-2024
Més d'una vintena d'empreses presenten la seua candidatura als Premis Faro 2024

PortCastelló acull demà l'encontre amb els membres del jurat per a deliberar sobre les propostes que s'elevaran al Consell d'Administració.

Més d'una vintena d'empreses castellonenques de diferents sectors han presentat la seua candidatura a la IX Edició de les Distincions Faro que anualment convoquen l'Autoritat Portuària i que se celebraran el pròxim mes d'abril, coincidint amb la commemoració de l'aniversari de la creació del port de Castelló.

PortCastelló acollirà demà per la vesprada l'encontre amb els 50 membres del Jurat, paritari i majoritàriament extern a l'Autoritat Portuària, que s'encarregarà de valorar les propostes per elevar-les el pròxim divendres 23 de febrer al Consell d'Administració, per a la seua aprovació definitiva.

L'Autoritat Portuària va impulsar els premis Faro en l'any 2016 amb l'objectiu de reforçar el sentiment de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló i contribuir al coneixement públic d'iniciatives novadores en diferents àmbits i reconéixer els mèrits del treball realitzat.

Les distincions estableixen un total de nou categories a les quals es pot concórrer; Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental, Igualtat, Cultura i Compromís Social.

Del total, són les de Compromís Social i la de Cultura les que han rebut més candidatures.

PortCastelló consolida i afiança la seua aposta social amb la col·laboració d'Afanies i l'Associació de Síndrome de Down en aquesta edició de les Distincions Faro en el marc del Pla de Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa del Port de Castelló.

Ambdues entitats tindran representació en els premis per a visibilitzar la labor que realitzen per a la societat i afavorir la inserció sociolaboral del col·lectiu amb discapacitat intel·lectual.

En aquest sentit, cal recordar que les persones usuàries del centre ocupacional d'Afanies han sigut les encarregades d'elaborar les estatuetes que es lliuraran com a agraïment als membres del jurat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana