Diputación CS: La Diputació de Castelló promociona el CRU en els col·legis d'arquitectura de la Comunitat Valenciana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225372_142730/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/225372_142730/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 01-04-2024
La Diputació de Castelló promociona el CRU en els col·legis d'arquitectura de la Comunitat Valenciana

La Diputació Provincial de Castelló ha presentat el Concurs de Regeneració Urbana (CRU) en els col·legis d'arquitectura de la Comunitat Valenciana i ha promocionat, d'esta manera, el concurs més enllà de la província.

El diputat de Promoció Ceràmica de la institució provincial, Vicente Pallarés ha exposat les bases del certamen d'urbanisme amb ceràmica en el Col·legi Territorial d'Arquitectes de Castelló, mentres que el departament de Promoció Ceràmica, ha sigut l'encarregat d'ampliar la difusió del concurs en els col·legis de València i Alacant.

Vicente Pallarés ha destacat la importància de 'donar a conéixer el Concurs de Regeneració Urbana més enllà del nostre territori per a involucrar als arquitectes valencians en l'ús de la ceràmica i convidar-los a participar en esta nova edició del CRU.

'Volem que el producte ceràmic siga un element constant del paisatge urbà de Castelló, dels 135 municipis que formen la nostra província, i amb el CRU estem convertint els nostres pobles en grans aparadors de la ceràmica', ha assenyalat el diputat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana