Diputación CS: Marta Barrachina lidera un front comú per reclamar inversió en el litoral de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227196_144013/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227196_144013/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-05-2024
Marta Barrachina lidera un front comú per reclamar inversió en el litoral de Castelló

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, lidera un front comú per anar 'tots a una' i demanar al Govern d'Espanya la inversió que necessita el litoral de la província.

La màxima representant de la institució provincial ha reunit aquesta vesprada a representants dels ajuntaments dels 16 municipis de costa per recollir les seues demandes i traslladar-les al Secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, el pròxim 23 de maig.

'Escoltem, coopierem i treballem de la mà dels ajuntaments per ser una sola veu pel futur de la nostra costa i de la nostra província', ha subratllat la presidenta del Govern Provincial, Marta Barrachina.

Durant l'encontre, la presidenta de la Diputació ha recollit les demandes i necessitats de cadascun dels municipis costaners, destacant la importància d'un pla conjunt d'acció en la costa de la província de Castelló.

La dirigent provincial portarà les inquietuds recollides a la reunió al Secretari d'Estat de Medi Ambient a Madrid el pròxim 23 de maig, buscant solucions per protegir el litoral de la província front a la degradació que sofreix des de fa dècades.

Per elaborar un document comú que reflectisca les necessitats dels municipis costaners, Barrachina ha demanat als ajuntaments que enviïn informes sobre la situació de les seues localitats per presentar un front unit a Madrid.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana