Els Ports: El PP exigeix al PSPV rescatar a Morella amb 600.000 euros desprs de pujar-se el sou un 30%


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195627_121347/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 31-05-2020
El PP exigeix al PSPV rescatar a Morella amb 600.000 euros desprs de pujar-se el sou un 30%

El Partit Popular de Morella ha sollicitat al PSPV la posada en marxa d'un pla de reactivaci social i econmic que permeta rescatar als qui hui estan en l'atur i tenen dificultats per a arribar a fi de mes. El portaveu del PP, Jess Lecha, engloba en aquesta iniciativa a famlies i autnoms, pimes, comerciants i empreses que s'han vist durament afectades per la crisi fins al punt de tindre dificultats per a atendre necessitats bsiques.
La proposta ve emparada per la solvncia econmica de l'Ajuntament de Morella. Una circumstncia ms que provada si tenim en compte que l'alcalde i els seus regidors alliberats es van pujar el sou l'any passat un 30%. En opini de Lecha, si hi ha diners per a pagar-li la nmina als poltics, hauria d'haver-la per a garantir el pa als qui hui tenen problemes per a arribar a fi de mes.
La iniciativa del PP t dos vessants. La social, que tracta d'evitar l'exclusi social de famlies que s'han quedat en atur o no han cobrat els seus ERTO (Expedients de Regulaci Temporal d'Ocupaci). Si no les secundem, ha considerat el regidor, correm el seris risc d'acabar conduint-les a les portes de Serveis Socials.
El segon dels mbits s l'econmic. Morella no pot abandonar al teixit productiu, als autnoms que generen riquesa, als comeros que mantenen l'activitat al poble. Per aquest motiu, s necessari que als qui el PSOE a estat castigant cobrant les quotes sense que ingressaren un euro en beneficis, obtinguen un suport per part de l'Ajuntament de Morella. Fer-ho, ha postillat Lecha, perqu la prrica ajuda que ha llanat el Consell ha sigut tan limitada que no ha arribat prcticament a cap *morellano.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana