Els Ports: El PP recrimina que els vens de Morella 'paguen el doble d'IBI que en Vilafranca'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197071_122602/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-01-2021
El PP recrimina que els vens de Morella 'paguen el doble d'IBI que en Vilafranca'

Els vens de Morella paguen el doble per l'Impost de Bns immobles que els residents de Vilafranca, una localitat similar quant a nombre d'habitants per diametralment diferent quant a poltiques fiscals. Aix ho ha denunciat el regidor i portaveu del PP a Morella, Jess Lecha, qui ha exigit de l'alcalde, Rhamss Ripolls, que en lloc de castigar a la poblaci amb una de les majors pressions fiscals de la comarca es dedique a ajudar-los injectant estalvis en forma de rebaixes d'impostos.
La proposta l'ha formalitzada en el ple de pressupostos en el qual Llet ha qestionat que un ve de Morella haja de pagar un 47% ms d'IBI i un 42,8% ms d'Impost de Vehicles de Tracci Motor (IVTM) que un ve de Vilafranca. Tenen un nombre prcticament idntic de ciutadans per a Morella, en lloc de baixar impostos, es dediquen a pujar-los.
A aquests dos impostos cal sumar el tribut que abonen els vens per l'aigua. En 2019 van pujar tamb l'aigua i la conseqncia ha sigut que els vens han vist com enguany han pagat un 25% ms, un increment descomunal.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana