l'Alcalatén: L'executiva provincial reprén 'Fem PSPV' amb l'objectiu d'obrir el partit a la ciutadania


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193181_119217/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 08-02-2020
L'executiva provincial reprén 'Fem PSPV' amb l'objectiu d'obrir el partit a la ciutadania
El secretari general dels socialistes a la província de Castelló ha destacat el caràcter de "proximitat" d'esta iniciativa "que ens permet conéixer les qüestions que més preocupen als veïns i les veïnes"
El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha représ la iniciativa 'Fem PSPV' amb l'objectiu que els representants del partit en les diferents institucions coneguen, de primera mà, les preocupacions dels veïns i veïnes de les comarques. La jornada està oberta a tota la ciutadania que pot traslladar les seues inquietuds sobre algun assumpte perquè puga ser atés pels càrrecs del partit.
'Fem PSPV', que es realitza a totes les comarques, arranca hui a l'Alcalatén amb un esmorzar informal en el municipi de Llucena al qual han assistit el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, el vicesecretari de l'executiva provincial i president de la Diputació de Castelló, José Martí, el vicesecretari de l'executiva i diputat nacional Germán Renau, la vicesecretària de l'executiva provincial Mari Carmen Aguilella, el secretari general de la comarca i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, i el diputat autonòmic Francisco Gil, a més d'alcaldes i portaveus dels diferents municipis de l'Alcalatén. A la cita també han acudit veïns i veïnes de la comarca que han preguntat per la situació d'alguns dels projectes que es preveuen desenvolupar en els pròxims anys.
Blanch ha ressaltat el caràcter de "proximitat" d'esta iniciativa "que ens farà saber les qüestions concretes que preocupen la ciutadania" i ha ressaltat que "ara tenim la força institucional suficient per a des de la diputació, des del Congrés dels Diputats, des del Senat, les Corts Valencianes i les mancomunitats, afrontar els reptes dels pròxims tres anys". El secretari general i diputat autonòmic ha ressaltat que el partit socialista "és el primer partit de la província, i el primer partit a defensar les llibertats, a defensar la igualtat, el feminisme, i tots aquells valors que ens han fet partit, i que ens han convertit en referent de l'esquerra espanyola".
Per part seua, el secretari general de la comarca i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha agraït la presència dels càrrecs institucionals que "hagen vingut a escoltar-nos perquè estem davant un gran horitzó per a detectar els problemes de cada municipi i veure de quina manera aportem solucions als nostres veïns i veïnes". "Estem governant en totes les institucions i ara no hi ha excusa per a no tractar, des del govern o des de l'oposició, d'ajudar a millorar les nostres poblacions, i en això ens hem de bolcar des del partit socialista", ha afegit Falomir.
Prèviament a l'esmorzar, els representants del partit encapçalats pel seu secretari general, Ernest Blanch, s'han reunit amb els alcaldes i portaveus socialistes de la comarca de l'Alcalatén. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana