Moncofa: L’Ajuntament de Moncofa instal·la taules de ping-pong i d’escacs per a fomentar l’esport i l’oci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/7/201961_126977/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2022/7/201961_126977/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-07-2022
L’Ajuntament de Moncofa instal·la taules de ping-pong i d’escacs per a fomentar l’esport i l’oci

L'Ajuntament de Moncofa ha aprofitat l'arribada de l'estiu i l'augment de la població en el municipi per a instal·lar unes taules antivandàliques de ping-pong i escacs en diferents punts del municipi. L'objectiu és continuar dinamitzant les activitats esportives, així com facilitar activitats lúdiques i que ajuden a mantindre una vida sana, tant entre els més joves com els més majors.
En eixa línia, l'Ajuntament ha instal·lat tres taules de ping-pong i cinc taules d'escacs/dames en el municipi. Les taules de ping-pong s'han col·locat a les platges de l’Estanyol i en el Grau, així com una tercera en el mateix poble, mentres que les d'escacs i parxís estan repartides per tot el terme municipal.
Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “volem que tot el terme municipal siga un escenari obert on tothom puga practicar esport i diferents activitats lúdiques saludables, que faça de Moncofa un poble més obert i atractiu tant per als mateixos veïns del poble com per als visitants.
Esta nova iniciativa de l'equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls, està enclavada de ple en l'estratègia posada en marxa per a dinamitzar les activitats socioculturals i esportives en la localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana