Nules: Convoquen una concentraci contra l'Equip de Govern de Nules per no incorporar bous i la process de la Soledat a les festes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198849_124118/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/9/198849_124118/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 28-09-2021
Convoquen una concentraci contra l'Equip de Govern de Nules per no incorporar bous i la process de la Soledat a les festes

Corre com la plvora i en progressi geomtrica tant la indignaci com el whtasapp en el qual s'insta a participar a una concentraci contra l'Equip de Govern de Nules per no programar ni bous ni la process en honor a la patrona, la Verge de la Soledat.

El 'cabreig' entre la poblaci s monumental i no s'entn en un moment en el qual les restriccions s'estan reduint amb passes de gegant. Just quan ja hi ha municipis que estan anunciant tots al carrer per a aquest mes d'octubre, Nules els elimina del programa de festes. Fins i tot un acte tan emotiu i participatiu pels nuleros com la process a la seua patrona, la Verge de la Soledat, ha sigut eliminada del programa festiu.

I s que, mentre Almassora celebrar un tancament pels carrers el 9 d'octubre, Nules no ha programat una process, molt ms ordenada i controlada, per al 10 d'octubre, alguna cosa que no comprn gran part de la poblaci, per que est en sintonia amb el distanciament entre l'alcaldia i els vens des de fa i diversos mesos.

s per aix que la convocatria s per a aquest dijous 30 de setembre, just abans del ple que pretn celebrar l'Ajuntament de Nules.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana