Onda: Ajuntament d'Onda ofereix ajuts per a l'avaluació d'edificis històrics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226345_143404/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 21-04-2024
Ajuntament d'Onda ofereix ajuts per a l'avaluació d'edificis històrics

L'Ajuntament d'Onda ha anunciat l'obertura d'una nova convocatòria d'ajudes destinades a finançar les despeses d'honoraris professionals per a l'elaboració de l'Informe d'Avaluació de les Edificacions.

Durant el passat any 2023, es van tramitar un total de 26 expedients referents a Informes d'Avaluació d'Edificacions (IEEs) per 8.800 euros, la qual cosa representa un pas important en el compromís de l'Ajuntament per embellir i recuperar el valor patrimonial del casc històric.

Aquestes subvencions estan dirigides específicament a habitatges, edificis residencials o immobles d'ús residencial múltiple. La quantia fixa de la subvenció és de 500 euros per a edificis plurifamiliars o residencials múltiples, i de 300 euros per a habitatges individuals.

Per a poder accedir a aquestes ajudes, es requereix que l'informe estiga vinculat a immobles que compleixin amb certes condicions, com ser edificacions catalogades, requerir un informe d'Avaluació segons l'estipulat en l'Ordenança reguladora de l'Informe d'Avaluació de les Edificacions, o ser un document obligatori per a sol·licitar ajudes econòmiques destinades a la rehabilitació d'edificis i vivendes vinculades a persones majors i/o amb discapacitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana