Onda: Ajuntament d'Onda atorga bonificacions a empreses locals en l'IAE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226789_143728/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 29-04-2024
Ajuntament d'Onda atorga bonificacions a empreses locals en l'IAE

L'Ajuntament d'Onda informa sobre les bonificacions atorgades a set empreses del municipi en l'Impost d'Activitats Econòmiques, assolint un estalvi de 33.883 euros durant 2023.

Fins al 31 de març d'aquest any, sis empreses han sol·licitat bonificacions, i s'espera que la xifra total concedida siga similar a la de l'any anterior a causa de la participació recurrent de les mateixes empreses.

La regidora d'Hisenda i Contractació, María Prades, destaca que aquestes bonificacions són una eina efectiva per impulsar el desenvolupament econòmic local. S'ofereixen incentius com el 50% per cogeneració, el 20% per ubicació allunyada del casc urbà i fins a un 50% per increment de plantilla.

D'altra banda, les empreses locals han estalviat un total de 25.681 euros en impostos municipals com l'ICIO durant 2023 i el que va d'any, a causa de la seua aposta per les energies renovables i zones d'Entitats de Gestió i Modernització.

A més, l'Ajuntament ha renovat les ajudes per a la contractació de empadronats en situació d'atur, oferint incentius de fins a 4.000 euros per fomentar la generació d'ocupació en la ciutat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana