Vila-real: Vila-real cedirà sòl a la Generalitat per a construir habitatges de protecció pública


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226796_143732/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 29-04-2024
Vila-real cedirà sòl a la Generalitat per a construir habitatges de protecció pública

Vila-real s'adherirà finalment al `Pla Viu' i cedirà sòl a la Generalitat Valenciana per a la construcció d'habitatges de protecció pública, després que la proposta del Partit Popular es va aprovar en el ple celebrat el passat divendres.

El portaveu dels populars a l'Ajuntament de Vila-real, Adrián Casabó, ha assenyalat que 'la visita del President Carlos Mazón a la ciutat ha servit per a canviar, també en aquest assumpte, el criteri de l'alcalde socialista, qui va rebutjar en un primer moment aquesta proposta simplement per ser del PP'.

'Gràcies a la constant labor de la Generalitat per a millorar l'accés a l'habitatge, Vila-real optarà a alguns dels 10.000 habitatges de protecció pública que es construiran en els pròxims anys a la Comunitat Valenciana', ha destacat el líder del PP local.

Es tracta d'una oportunitat històrica per a Vila-real amb la qual es pot donar resposta a un dels principals problemes de la ciutadania, com és l'accés a l'habitatge. Permetrà revertir una situació insostenible per l'increment de fins al 90% dels preus del lloguer i gairebé un 50% en la compra d'immobles entre 2015 i 2023, ha conclòs Casabó.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana