Almassora: El PP aconsegueix el suport a les seues mocions per a reobrir el consultori i garantir Correus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195960_121631/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-07-2020
El PP aconsegueix el suport a les seues mocions per a reobrir el consultori i garantir Correus

El Partit Popular d'Almassora obtindr el suport de tota la corporaci a les seues mocions per a reobrir el consultori de la platja i evitar el desmantellament de l'oficina de repartiment de Correus. Les dues iniciatives, presentades aquesta setmana en junta de portaveus, han rebut el suport de la resta de formacions poltics.

D'una banda, el PP planteja l'estudi d'alternatives per a reobrir el consultori mdic de la platja que el Consell de Ximo Puig ha donat ja per tancat durant aquest estiu. En opini del PP d'Almassora, tal com ha relatat el seu portaveu, Mara Tormo, quedar-nos de braos plegats veient com ens retallen serveis no s propi de dirigents que han de defensar els interessos dels seus ciutadans.

Aix les coses, com a mnim, hem d'estudiar la possibilitat de reobrir-ho analitzant totes les alternatives que complisquen les condicions establides pels protocols del COVID-19. Si hi ha alguna possibilitat, hem d'explotar-la, ha considerat Tormo. Sobretot si tenim en compte que el passat estiu el consultori va veure minvat el seu horari i el PSOE, en lloc d'exigir el restabliment dels horaris, es va dedicar a justificar la decisi parlant de 'optimitzaci de serveis'.

Des del PP, tamb han promogut una moci per a evitar el desmantellament de l'oficina de repartiment de paqueteria de Correus. El servei est previst que tancament a Almassora i es trasllade a Vila-real, on les plantilles prestaran servei conjunt. Es tracta d'una altra retallada ms per al benestar dels nostres ciutadans i ens alegrem que tota la corporaci vaja a donar suport a la nostra iniciativa. Enfront del silenci de l'esquerra, s una bona notcia que la moci del PP vaja a ser secundada per tots els partits i esperem que servisca

per a frenar aquesta mesura que s, sens dubte, una nova tisorada per a la qualitat de vida dels vens del nostre municipi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana