Burriana: El PP critica que el PSOE cobre impostos a la poblaci abans d'ajudar als autnoms


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195618_121339/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-05-2020
El PP critica que el PSOE cobre impostos a la poblaci abans d'ajudar als autnoms

La pandmia del COVID-19 i la tragdia que ha portat aparellada a nivell econmic i social no han sigut suficients com perqu el PSPV de Borriana demore el cobrament de tributs als vens de la ciutat. Aquest dimecres 27 de maig es passava a milers de famlies el primer cobrament de l'impost de vehicles (IVTM) i el de les taxes de guals i gesti de residus, aquesta ltima amb un increment de l'11% per a garantir els sous de PSPV i Comproms
Les butxaques dels vens tornaven a veure's tocats sense que des de l'administraci local el PSPV haja sigut capa, compliments ms de 75 dies del decret d'estat d'alarma, d'activar un pla d'ajudes i impuls als autnoms. Aquest pilar fonamental de la nostra economia s'est veient enfonsat perqu qui havia d'afermar la seua base, l'est minant a impostos, taxes i quotes.
Mara Jos Fortea, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, considera lamentable que a les portes d'entrar en la fase 2 del pla de desconfinament, el PSPV haja sigut incapa d'habilitar una sola ajuda econmica per als autnoms i, no obstant aix, no ha perdut un segon a cobrar-los els tributs. Aqueixa diligncia que han aplicat per a posar el cass i cobrar, l'haurien d'haver destinat a habilitar un pla d'ajudes que segueix sense aprovar-se i desespera als qui no tenen diners per a arribar a final de mes, ha explicat Fortea.
s evident que el PSPV t una prioritat: la que els seus sous, els que es van incrementar l'any passat en 100.000 euros, estiguen 100% garantits. I si per a aix toca asfixiar als comerciants i les famlies, s'actua sense mirament. De fet, la taxa de fems ve amb una pujada de l'11% que, des que governa PSPV i Comproms, ha experimentat un augment del 30% per a les famlies i ms d'un 110% per als negocis.
Des del Partit Popular de Borriana, hem estat des del minut zero d'aquesta crisi aportant iniciatives que foren d'utilitat. No obstant aix, s evident que el PSPV t altres prioritats, les seues. La nostra m tendida per a treballar pels nostres vens. La tindran ara i sempre que desitgen esforar-se perqu Borriana guanye.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana