Plana Alta: Llegan las entradas de día del Feslloc 2023


 
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 06-06-2023
 

El festival de música en valencià de Benlloc ha posat a la bena els entrades per a aquelles persones que únicament puguen anar un dia al Feslloc. Aquesta mesura permetrà als assistents seleccionar els concerts que més els interessin, amb preus que oscil·len entre els 20 i els 25 euros.

Els concerts per als diferents dies del festival ja han estat confirmats i és poden trobar a la pàgina web del Feslloc. Si anem el dijous, podrem gaudir de JazzWoman, Esther, Oceäns i Neus Ferri, entre d'altres. Si preferim el divendres, Roba Estesa, La Pepa i Malparlat seran alguns dels artistes que ens faran ballar. Si t'agrada La Fúmiga, no et pots perdre la seua actuació el dissabte, acompanyada de Carraixet i altres artistes emergents.

A més de la música, el Feslloc també oferirà diferents activitats i propals culturals per als assistents. I per als qui vulguen gaudir de tot el festival, estan disponibles els entrades per a tot el cap de setmana. A més, també hi ha rutes d'autobús disponibles dones de València i Alacant per arribar a Benlloc, i pròximament és confirmarà una tercera ruta dones de Castelló.

En definitiva, el Feslloc 2023 serà una oportunitat única per a gaudir de la millor música en valencià i dels diferents activitats programades. Els entrades estan disponibles a la pàgina web del festival i prometen una experiència inoblidable per a tots els assistents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana