Plana Alta: Llegan las entradas de da del Feslloc 2023


 
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 06-06-2023
 

El festival de msica en valenci de Benlloc ha posat a la bena els entrades per a aquelles persones que nicament puguen anar un dia al Feslloc. Aquesta mesura permetr als assistents seleccionar els concerts que ms els interessin, amb preus que oscillen entre els 20 i els 25 euros.

Els concerts per als diferents dies del festival ja han estat confirmats i s poden trobar a la pgina web del Feslloc. Si anem el dijous, podrem gaudir de JazzWoman, Esther, Ocens i Neus Ferri, entre d'altres. Si preferim el divendres, Roba Estesa, La Pepa i Malparlat seran alguns dels artistes que ens faran ballar. Si t'agrada La Fmiga, no et pots perdre la seua actuaci el dissabte, acompanyada de Carraixet i altres artistes emergents.

A ms de la msica, el Feslloc tamb oferir diferents activitats i propals culturals per als assistents. I per als qui vulguen gaudir de tot el festival, estan disponibles els entrades per a tot el cap de setmana. A ms, tamb hi ha rutes d'autobs disponibles dones de Valncia i Alacant per arribar a Benlloc, i prximament s confirmar una tercera ruta dones de Castell.

En definitiva, el Feslloc 2023 ser una oportunitat nica per a gaudir de la millor msica en valenci i dels diferents activitats programades. Els entrades estan disponibles a la pgina web del festival i prometen una experincia inoblidable per a tots els assistents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana